Retourbeleid

Voorwaarden voor terugbetaling

  • Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen, dit houdt in dat je 14 dagen na ontvangst je product kunt retourneren. Na deze 14 dagen ben je helaas te laat en kun je niet meer retourneren.
  • Om uw aankoop te retourneren, moet het artikel in dezelfde staat zijn en in de originele verpakking zitten.
  • Op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe start ik een retourzending?

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze mail: info@livngart.com

Stuur ons een e-mail waarin je uitlegt waarom je jouw product wilt retourneren en daarbij je aankoopbewijs. Indien je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we de instructies over hoe en waar je jouw pakket naartoe moet sturen.

Zodra wij het product terug hebben ontvangen in originele staat inclusief doos, ontvang je binnen 14 werkdagen het betaalde bedrag op je rekening. De verzendkosten van de retour worden niet door ons gedekt.

Voor vragen kunt u altijd een mail sturen naar: info@livingart.com

 

Schade en problemen

Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je een verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en zo snel mogelijk kunnen oplossen.


Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) kunnen niet worden geretourneerd. Neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt over een specifiek artikel.

Alle bestellingen die in de sale of met een kortingscode zijn gekocht, vallen niet onder ons retourbeleid. Dit geldt niet als het door jou gekochte kunstwerk is uitverkocht.

Wij accepteren geen retourzendingen als het pakket volledig is geopend omdat het kunstwerk gemakkelijk beschadigd kan raken en dit niet gebruikt kan worden voor een nieuwe klant. Je kunt het kunstwerk alleen retourneren als de verpakking niet volledig geopend is.


Terugbetaling

We laten het je weten zodra we jouw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring word je automatisch terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat de bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.